Uukuniemen Rajapirtti ry:n vuosikokous

04.05.2023

Uukuniemen Rajapirtti ry:n vuosikokous Rajapirtillä 11.5.2023 klo. 17.00. Kaikki seuran jäsenet tervetuloa!


- Hallitus

Uukuniemen Rajapirtti ry:n vuosikokous

25.04.2022

Uukuniemen Rajapirtti ry:n vuosikokous pidetään maanantaina 2.5.2022 klo. 17.30 Rajapirtillä. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kaikki yhdistyksen jäsenet tervetuloa!

RAJAPIRTIN KUNTOSALI AVATAAN JÄSENILLE 1.8.2020

27.07.2020

Meillä on ilo ilmoittaa, että Rajapirtin kuntosali- ja liikuntatila avataan jäsenten käyttöön tulevana lauantaina 1.8.2020! Avajaisia vietämme jäsenten kesken klo. 10-13 kahvitarjoilun merkeissä. Samalla opastamme kuntosalilaitteiden käytössä ja annamme treenivinkkejä niitä kaipaaville. Myös perusjäsenet ovat tervetulleita tutustumaan saliin avajaispäivänä.

Kuntosali on tarkoitettu vain hyväksytyille kuntosalijäsenille. Ulkopuolisten tuominen salille tai avainkoodin luovuttaminen kolmannelle osapuolelle johtaa yhdistyksestä erottamiseen ja salinkäyttöoikeuden menettämiseen. Avainkoodin saat käyttöösi, kun olet maksanut jäsenmaksun tilillemme.

Seuraavan kerran käsittelemme jäsenhakemuksia avajaispäivää edeltävänä torstaina. Jäsenhakemuksen voit jättää täyttämällä verkkosivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen.


Liikunnallista loppukesää toivottaen,

Uukuniemen Rajapirtti ry:n hallitus

TIEDOTE JÄSENHAKEMUKSISTA 12.7.2020

12.07.2020

Ensimmäisellä viikolla sähköpostitse lähetettyjen jäsenhakemusten vastaanottamisessa on ilmennyt ajoittaista ongelmaa. Jos et ole saanut vastausta tai kuittausta viestiisi, olethan yhteydessä sihteeriin (katri.levanen@matriset.fi, puh. 044-974 4854, myös Whatsapp käytössä).

Voit myös jättää jäsenhakemuksen täyttämällä verkkosivuiltamme löytyvän yhteystietolomakkeen.

Kiitokset jo kaikille uusille jäsenillemme, meitä on jo oikein mukava joukko! Seuraavan kerran hallitus käsittelee hakemuksia viikon kuluttua.


-Uukuniemen Rajapirtti ry:n hallitus

03.07.2020


UUKUNIEMEN RAJAPIRTTI RY

Uukuniemen Rajapirtti ry on aloittanut toimintansa kesäkuun lopulla. Uuden yhdistyksen tarkoituksena on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti Uukuniemen Rajapirtin toimintaa, ylläpitää ja kehittää perinteikästä rakennusta sekä lisätä ja edistää sen käyttöä harrastus- ja muuhun toimintaan.

Uukuniemen Rajapirtti ry:n hallituksen jäsenet vuonna 2020 ovat Vesa Berg (pj.), Marjo Levänen (vpj.), Katri Levänen (sihteeri), Matti Laukkanen, Jouni Tiainen ja Mika Yli-Kotila.

Ensimmäisenä toimena Uukuniemen Rajapirtti ry haluaa turvata liikunta- ja kuntoilumahdollisuuksien säilymisen Uukuniemellä ja perustaa oman kuntosalin sekä liikuntatilan (palloilu, kamppailu, ryhmäliikunta) Rajapirtille. Kuntosali- ja liikuntatila on tarkoitus saada jäsenten käyttöön jo elokuun aikana. Jäsenenä pääset myös osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Syksyn aikana yhdistyksellä on tarkoitus aloittaa myös Leader -rahoitteinen Uukuniemi -museo hanke, johon sisältyy myös Rajapirtin kunnostamista ja viihtyvyyden parantamista.

Uukuniemen Rajapirtti ry:n jäsenyyttä haetaan kirjallisella jäsenhakemuslomakkeella. Hallitus käsittelee ja hyväksyy jäsenyyden hakemuksen perusteella. Jäsenmaksulasku toimitetaan sähköpostitse tai postitse jäsenhakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Uukuniemen Rajapirtti ry:n jäsenmaksut vuonna 2020 ovat:

Perusjäsenyys: 20 €

Jäsenyys + kuntosalin sekä liikuntatilan käyttö: 50 €

(Huom! Alle 15 -vuotiaat saavat käyttää liikuntatilaa 20 euron jäsenmaksulla.)

Jäsenhakemuksen voit jättää sähköpostilla sihteeri Katri Leväselle (katri.levanen@gmatriset.fi). Sähköpostiviestistä tulee ilmetä jäsenyyden muoto (perusjäsenyys/kuntosalijäsenyys), hakijan nimi, syntymävuosi sekä yhteystiedot (osoite, puh. nro). Osoite- ja henkilötietoja ei luovuteta kaupalliseen tarkoitukseen tai kolmansille osapuolille.

Voit myös täyttää jäsenhakemuslomakkeen kahvila Evakkotaipaleella tai Juholan Biisoniareenalla ja jättää sen palautuslaatikkoon.

 

 

Uusimmat dokumentit

Dokumentit ovat vain osakkaiden katsottavissa
- - - - -
Ei julkaistuja dokumentteja.
- - - - -